Ambasada e Republikës së Sllovenisë /

Mirësevini në faqen e Ambasadës së Republikës së Sllovënisë, Tiranë

Mirë se vini në faqen web të Ambasadës së Republikës së Sllovenisë në Tiranë me disa nga aktivitetet tona kryesore të pasqyruara. Ne do të përpiqemi që ju të jeni në gjendje të gjeni informacione relevante dhe të perditesuara, njoftime të shkurtra mbi punën tonë, në aktivitetet politike, ekonomike dhe kulturore, informacione konsullore dhe lidhjet e dobishme web-i.

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Shqipërisë me seli në Tiranë është themeluar në fillim të 2010 dhe u hap zyrtarisht më 8 dhjetor 2010 me rastin e vizitës zyrtare e Kryeministrit të Republikës së Sllovenisë, Z . Borut Pahor.

Ambasadori i pare i Republikes se Sllovenise ne Republiken e Shqiperise eshte Z. Bojan Bertoncelj ( nga Qershori 2011 deri ne Korrik 2015)


Telefon: +355 4 227 4858

E-mail: sloembassy.tirana(at)gov.si

 

                                                     NJOFTIM I RËNDËSISHËM

Departamenti Konsullor i Ambasadës së Sllovenisë do të pezullojë përkohësisht punën konsullore, me përjashtim të dhënies së ndihmës urgjente konsullore për qytetarët sllovenë!

Për shkak të masave kufizuese të ndërmarra në përpjekje për të ngadalësuar përhapjen e COVID-19, Departamenti Konsullor i Ambasadës së Republikës së Sllovenisë do të pezullojë përkohësisht punën konsullore, përveç dhënies së ndihmës urgjente konsullore për qytetarët sllovenë. Deri në një njoftim të mëtejshëm, Ambasada nuk do të lëshojë viza dhe leje qëndrimi.

Kjo masë ka hyrë në fuqi në datën 14 mars 2020 dhe do të vazhdojë të jetë në fuqi deri në një njoftim të mëtejshëm.

 

 

18.03.2020  

COVID-19 - Masat e marra nga Republika ë Sllovenisë

Lubjanë, 15 mars 2020 - Sllovenia ka ndërmarrë disa masa parandaluese kundër përhapjes së...


27.12.2019  

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 janar 2020

Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 janar 2020


24.12.2019  

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019


03.12.2019  

Pritja e nënshtetasve Sllovenët në Shqipëri

Tiranë, 3.12.2019 – Ambasadori dhe bashkëshortja e tij organizuan një pritje për nënshtetasit...


27.11.2019  

NJOFTIM:

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur ditën e enjte, dt. 28 nëntor...


Ambasada e Republikës së Sllovenisë

EGT Tower, P.11/1 kati i 3
Rr. »Abdyl Frashëri«
Tiranë
Shqipëri
T: (+) 355 4 227 48 58
F: (+) 355 4 222 13 11
E: sloembassy.tirana(at)gov.si

Ambasadore: Peter Japelj

Twitter MZZRS