Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Informacione konsullore /Festat dhe ditet Kombetare te Ambasades /

Festat dhe ditet Kombetare te Ambasades 2019

Në 2019 Ambasada e Sllovenisë në Tiranë është e mbyllur në:

1 - 2 janar - Viti i Ri

22 mars - Dita e Nevruzit

22 prill - Pashkëve Katolike

29 prill - Pashkëve Orthodhokse

1 maj – Dita e Punëtorëve

25 qershor - (Festa e Republikës)

12 gusht - Eid el-Adha (Festa e Madhe e Sakrificës)

5 shtator - Dita e Shenjtërimit të Nënë Terezës

28 nëntor - Dita e Flamurit dhe e Pavarësisë

25 Dhjetor - Krishtlindjet

26 Dhjetor - Dita e Pavarësisë dhe e Unitetit