Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
23.12.2022  

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 26 dhjetor 2022

Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur ditën e hënë, dt. 26 dhjetor 2022, me rastin e Ditës Kombëtare të Pavarësisë dhe Unitetit të Republikës së Sllovenisë.