Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
11.11.2019  

Ambasadori Japelj mori pjesë në Përkujtimin e Ditës së Armëpushimit në Korçë

Më 11 nëntor Ambasadori Japelj mori pjesë në veprimtarinë përkujtimore në Korçë - Dita e Armëpushimit. Ceremonia përkujtimore u krye në nder të 640 ushtarëve francezë të rënë gjatë Luftës së Parë Botërore.

Ambasadori Japelj me Kryetaren e Bashkisë së Durrësit, Valbona Sako, Ambasadoren e Francës, Christina Vasak, Kryetarin e Bashkisë së Korçës Sotiraq Filo, Kryetaren e Këshillit të Qarkut të Korçës, Ana Verushi, dhe Konsullin e Nderit të Rumanisë, Elvis Toci