Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
24.12.2018  

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datat 25 dhe 26 Dhjetor

Ju njoftojmë që Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datat 25 dhe 26 Dhjetor, me rastin e Krishtlindjeve dhe të Ditës së Pavarësisë dhe Unitetit të Sllovenisë.