Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
07.05.2018

Një udhëtim përmes Trashëgimisë Kulturore dhe mrekullive natyrore të Shqipërisë

Shkodër, 06-07.05.2018 - Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë merr pjesë në aktivitetet e Javës së Evropës 2018


17.04.2018

Vizitë pune e Sekretarit të Shtetit të Ministrisë së Brendshme Sllovene Boštjan Šefic në Tiranë

Tiranë, 16.04.2018 – Sekretari i Shtetit i Ministrisë së Brendshme Sllovene, Boštjan Šefic takohet me Zëvendësministren e Brendshme të Republikës së Shqipërisë, Rovena Voda


13.04.2018

Zëvendësministri i Brendshëm i Sllovenisë Šefic do të zhvillojë një vizitë pune në Tiranë

Zv.Ministri i Brendshëm Boštjan Šefic do të zhvillojë një takim me Zv.Ministren e Brendshme të Republikës së Shqipërsië Rovena Voda në 16 prill 2018


04.04.2018

Ambasada sllovene mbështet fushatën ndërkombëtare 'Lend Your Leg - Roll Up Your Pant Leg'

Tiranë, 04.04.2018 – Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë mbështet fushatën ndërkombëtare 'Lend Your Leg - Roll Up Your Pant Leg'


23.03.2018

NJOFTIM: Sistemi i ri i taksimit në trafikun rrugor në Slloveni që nga data 1 prill 2018

Sistemi i taksimit i quajtur DarsGo do t'i taksojë automjetet e rënda në rrjedhën e lirë të trafikut, në mënyrë specifike, pa qenë nevoja që ato të ndalojnë


21.03.2018

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në 22 mars 2018

Ju njoftojmë që Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në datën 22 mars 2018, me rastin e Festës Kombëtare të Sulltan Nevruzit.


13.03.2018

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në 14 mars 2018

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në datën 14 mars 2018, me rastin e Festës Kombëtare të Ditës së Verës.


06.03.2018

Konsultime politike slloveno-shqiptare

Tiranë, 5 mars 2018 – Zëvendësministri Logar përshëndeti përparimin e rëndësishëm të Shqipërisë në rrugën evropiane dhe përsëriti mbështetjen e Sllovenisë për fillimin e menjëhershëm të negociatave të pranimit të Shqipërisë me...


05.03.2018

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Sllovenisë rikonfirmon marrëdhëniet e shkëlqyera mes Sllovenisë dhe Shqipërisë

Tiranë, 05.03.2018 – Zëvendësministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Ambasadori Andrej Logar zhvillon një vizitë dyditore në Shqipëri


29.12.2017

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datat 1 dhe 2 Janar 2018

Ju njoftojmë që Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datat 1 dhe 2 Janar 2018, me rastin e Festave të Vitit të Ri.


Shfaqur rezultatet 61 në 70 që brenda 138