Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
05.10.2018

Sllovenia, aktive në veri-lindje të Shqipërisë

Peshkopi, 5.10.2018 – Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë viziton Bashkinë Dibrër


04.10.2018

Bashkia e Klosit shpreh mirënjohjen për mbështetjen e Sllovenisë në Shqipëri

Tiranë, 4.10.2018 - Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë në Tiranë zhvillon një vizitë zyrtare në Bashkinë e Klosit


20.09.2018

Ambasada e Sllovenisë në Tiranë feston Vitin Europian të Trashëgimisë Kulturore 2018

Tiranë, 20.09.2018 - Performancë e jashtëzakonshme e Marko Hatlak në Shqipëri


20.08.2018

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në 21 gusht 2018

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në datën 21 gusht 2018


22.06.2018

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në 25 qershor 2018

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në datën 25 qershor 2018.


12.06.2018

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në 15 qershor 2018

Ambasada do të jetë e mbyllur në 15 qershor 2018 me rastin e Festës Kombëtare të Bajramit të Madh


06.06.2018

Ambasada feston Ditën Kombëtare të Republikës së Sllovenisë

Tiranë, 05.06.2018 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë organizon pritjen e përvitshme, me rastin e Ditës Kombëtare


28.05.2018

Bashkëpunim mes Sllovenisë dhe Bashkisë së Korcës në të ardhmen

Korçë, 28 maj 2018 - Ambasadorja Sllovene Lea Stančič takohet me Kryetarin e Bashkisë së Korçës Sotiraq Filo


18.05.2018

Grupi Etno-muzikor nga Sllovenia, Etnoploč, performon në Tiranë më 20 maj, në ora 18:00, te Reja

Tiranë, 19.05.2018 - Trioja e famshme sllovene e muzikës etnike performon në Shqipëri për herë të parë


09.05.2018

Inagurimi i Parkut të BE-së në Tiranë me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj dhe Drejtorin e Përgjithshëm për Politikat e Fqinjësisë Evropiane dhe Negociatat e Zgjerimit Christian Danielsson

Tiranë, 09.05.2018 – Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë në Shqipëri, Lea Stančič merr pjesë në hapjen e Parkut të BE-së në sheshin Skënderbej në Tiranë


Shfaqur rezultatet 51 në 60 që brenda 138