Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
21.03.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datë 22 mars 2019

Ju njoftojmë që Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në datën 22 mars 2019, me rastin e festës kombëtare të Ditës së Sulltan Novruzit.


08.03.2019

Shfaqja e filmit slloven "Ivan"

Tiranë, 8.03.2019 - Shfaqja e filmit slloven "Ivan"


04.03.2019

Presidenti i Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor, në një vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë

Tiranë, 4-5.03.2019 - Presidenti i Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor, në një vizitë zyrtare dyditore në Republikën e Shqipërisë


08.02.2019

Festa e Ditës së Prešeren (Dita e Kulturës Sllovene) në Shqipëri

Tiranë, 07.02.2019 - Ambasada sllovene në Tiranë shfaq filmin ˝Barka e Meduzës˝


07.02.2019

FTESE: Dita e France Prešeren - Festa e kultures sllovene

Me rastin e Ditës së Prešeren-it - Festës kulturore sllovene TULLA Culture Center në bashkëpunim me Qendren Sllovene te Filmit dhe Ambasaden e Republikës së Sllovenisë në Tiranë ju ftojne ne shfaqjen e filmit:BARKA E MEDUSES:...


24.12.2018

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në datat 25 dhe 26 Dhjetor

Ambasada do të jetë e mbyllur në datat 25 dhe 26 Dhjetor, me rastin e Krishtlindjeve dhe të Ditës së Pavarësisë dhe Unitetit të Sllovenisë.


13.12.2018

DEKLARATË NGA SHEFAT E MISIONEVE TË BE-SË NË SHQIPËRI

Tirana, 13.12.2018 - Deklaratë e Përbashkët e Shefave të Përfaqësive Diplomatike të vendeve anëtare të BE-së në Shqipëri


07.12.2018

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur më dt. 10 dhjetor 2018

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 10 dhjetor 2018, me rastin e Festës Kombëtare të Ditës së Rinisë të Shqipërisë.


03.12.2018

Trajnerët e suksesshëm kthehen në Durrës për të hartuar projekte europiane dhe ndërkombëtare

Durrës, 03-06.12.2018 - Kursi i trajnimit "Trajnimi i Trajnerëve - Nga Prezentues në Trajner të suksesshëm" organizohet në Shqipëri


27.11.2018

Sllovenia do të vazhdojë të mbështesë Shqipërinë në rrugën e saj drejt BE-së

Tiranë, 27.11.2018 – Zëvendëskryeministri, njëkohësisht Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Sllovenisë, Z. Miro Cerar zhvilloi një vizitë zyrtare në Shqipëri më 27 nëntor 2018


Shfaqur rezultatet 41 në 50 që brenda 138