Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
11.11.2019

Ambasadori Japelj mori pjesë në Përkujtimin e Ditës së Armëpushimit në Korçë

Korçë, 11.11.2019 – Ambasadori Japelj mori pjesë në Përkujtimin e Ditës së Armëpushimit


10.11.2019

Ambasadori Japelj dhe familja e tij vizitojnë Bijat e Bamirësisë në Gramsh dhe ofrojnë ndihmën humanitare

Gramsh, 10.11.2019 - Ambasadori Japelj dhe familja e tij vizitojnë Bijat e Bamirësisë në Gramsh dhe ofrojnë ndihmën humanitare


12.09.2019

Ambasadori Slloven Japelj i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta

Tirana, 12.09.2019 - Marrëdhëniet Slloveni - Shqipëri hyjnë në një fazë të re të bashkëpunimi


04.09.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 5 shtator 2019

Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 5 shtator 2019


09.08.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 12 gusht 2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 12 gusht 2019


06.06.2019

Ambasada Sllovene dhe GALERIAKALO përurojnë ekspozitën e fotografike ˝Karrike Bosh˝(Empty Chairs)

Tiranë, 6.06.2019 - Sukses absolut i fotografit slloven, Igor Hrvatin, në Tiranë


20.05.2019

Aktivitetet e Ditës Botërore të Bletëve 2019 në Lezhë

Lezhë, 20.05.2019 – Ambasadorja Stančič merr pjesë në aktivitetet organizuar në kuadër të Ditës Botërore të Bletëve, në Lezhë


30.04.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 1 maj 2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 1 maj 2019


26.04.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 29 prill 2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 29 prill 2019


18.04.2019

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 22 prill 2019

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 22 prill 2019


Shfaqur rezultatet 31 në 40 që brenda 138