Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
20.05.2020

Mëngjes me mjaltë në rezidencën e Ambasadorit në 20 maj, Ditën Botërore të Bletëve

Tiranë, 20.05.2020 - Mëngjes me mjaltë në rezidencën e Ambasadorit në 20 maj, Ditën Botërore të Bletëve


15.05.2020

Sllovenia shpall fundin e epidemisë COVID-19; asnjë karantinë për qytetarët e BE-së

Sllovenia shpall fundin e epidemisë COVID-19; asnjë karantinë për qytetarët e BE-së


30.04.2020

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 1 maj 2020

Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 1 maj 2020, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve


18.03.2020

COVID-19 - Masat e marra nga Republika ë Sllovenisë

Lubjanë, 15 mars 2020 - Sllovenia ka ndërmarrë disa masa parandaluese kundër përhapjes së koronavirusit të ri


27.12.2019

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 janar 2020

Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 1 dhe 2 janar 2020


24.12.2019

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019

NJOFTIM: Ambasada Sllovene do të jetë e mbyllur në dt. 25 dhe 26 dhjetor 2019


03.12.2019

Pritja e nënshtetasve Sllovenët në Shqipëri

Tiranë, 3.12.2019 – Ambasadori dhe bashkëshortja e tij organizuan një pritje për nënshtetasit sllovenë


27.11.2019

NJOFTIM:

Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur ditën e enjte, dt. 28 nëntor 2019, me rastin e Festës së Pavarësisë së Shqipërisë.


15.11.2019

Tadej Golob prezanton romanin e tij "Këmbët e derrit" në Panairin e Librit Tiranë 2019

Tiranë, 15.11.2019 – Autori slloven promovon librin e parë në shqip


14.11.2019

Drago Jančar prezanton librin e tij ˝Atë natë e pashë˝ në Panairin e Librit në Tiranë

Tiranë, 14.11.2019 – Shkrimtari i njohur slloven, Drago Jančar, prezanton librin e tij ˝Atë natë e pashë˝ në Panairin e Librit në Tiranë


Shfaqur rezultatet 21 në 30 që brenda 138