Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
18.09.2015

Tirane,11.09.2015-Ambasadorja Lea Stančič paraqiti Letrat Kredenciale

Ambasadorja e Republikës së Sllovenisë i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit të Republikës, Bujar Nishani, më 11 Shtator 2015


29.07.2015

Ambasada e Republikes se Sllovenise ne Tirane do te jete e mbyllur nga data 03-07 Gusht 2015

Ambasada e Republikes se Sllovenise ne Tirane do te filloj punen me date 10 Gusht 2015.


13.05.2015

Shkrimtari i famshem D.Jancar në Tiranë

Libri "Druri pa emer" i D.jancar promovohet në Festivalin e Librit dhe të Artit, Tirana Open 2015


03.03.2015

Iniciativa e Evropës Qendrore për shkrimtarë për vitin 2015 në Slloveni

Bursa e Iniciativa së Evropës Qendrore  për shkrimtarë ka për qëllim inkurajimin e bashkëpunimit ndërkufitar dhe promovimit në fushën e letërsisLetrar Ndërkombëtar për shkrimtarët e rinj. Aplikantët e kualifikuar janë...


03.03.2015

Panairet në Slloveni në 2015

A jeni të interesuar të bëni biznes në Slloveni? A dëshironi të dini se cilat janë panairet me të rëndesishme në Slloveni?


02.03.2015

Sllovenia dhe Shqipëria ndajnë praktikat më të mira në punën e Komisioneve Qëndrore të Zgjedhjeve

Tiranë, 2 Mars – Ambasadori Slloven Bojan Bertoncelj, së bashku me kryetarin e Parlamentit të Republikës së Shqipërisë , drejtuan seminarin "Forcimi i pavarësisë së organeve të Menaxhimit të Zgjedhjeve; Shkëmbimi i përvojave dhe...


08.01.2014

BIENALJA E DIZAJNIT Nr. 24, LUBJANË SLLOVENI, LUBJANË SLLOVENI, THIRRJE PËR APLIKIM PËR "BIO 50"

BIO 50: 3, 2, 1… TEST 24th Bienal of Design, Ljubljana Slovenia, 18.9.-7.12.2014


25.02.2013

Te besh biznes ne Slloveni - 2013

Doing Business in Slovenia - 2013


Shfaqur rezultatet 131 në 138 që brenda 138