Ambasada e Republikës së Sllovenisë /Lajme /
30.12.2022

NJOFTIM: Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 2 Janar 2023

Tirana, 30. 12. 2022 - Ambasada do të jetë e mbyllur në dt. 2 Janar 2023


23.12.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 26 dhjetor 2022

Tiranë, 23 dhjetor 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur ditën e hënë, dt. 26 dhjetor 2022


25.11.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 28 nëntor 2022

Tiranë, 25 nëntor 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur ditën e hënë, dt. 28 nëntor 2022.


27.10.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 31 tetor 2022

Tiranë, 28 tetor 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur ditën e hënë, dt. 31 tetor 2022


02.09.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 5 shtator 2022

Tiranë, 2 shtator 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur ditën e hënë, dt. 5 shtator 2022.


17.08.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 18 dhe 19 gusht 2022

Tiranë, 17 gusht 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 18 dhe 19 gusht 2022.


29.04.2022

NJOFTIM:Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 2 maj 2022

Tirana, 29 prill 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 2 maj 2022


13.04.2022

NJOFTIM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë do të jetë e mbyllur në dt. 18 prill 2022

Tirana, 13 prill 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë do të jetë e mbyllur në dt. 18 prill 2022


08.04.2022

NJOFTIM I RËNDËSISHËM: Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë njofton që, deri në një njoftim të dytë, telefoni fiks i Ambasadës do të jetë jashtë shërbimi, për shkaqe teknike

Tirana, 8 Prill 2022 - Ambasada e Republikës së Sllovenisë në Tiranë njofton që telefoni fiks i Ambasadës do të jetë jashtë shërbimi, për shkaqe teknike


04.04.2022

Konkursi i 14-të i artit për fëmijë "Bëhu si bletë"

Dobravlje, 4 April 2022 - Shkolla fillore Dobravlje nga Sllovenia i fton të gjithë nxënësit të marrin pjesë në konkursin e artit ˝Bëhu si bletë˝


Shfaqur rezultatet 1 në 10 që brenda 143